Postava Tall sila 28
řemeslo
Re: řemeslo
Zdravicko slo by prosim neco udelat s remeslem platnere? vsecny veci co jsem zatim udelal jsou nepouzitelny, helmy maji zranitelnost na elementy, stity nemaji zadny bonus k OC pokud neudelas vyjmecnou variantu a to jeste ponizenou(zlaty vyjmecny stit ma bonus k OC +1 ve starme kraftu mel tusim +2, verd,rubicit a syenit mely +3), odolnosti na elementy jsou pouze 5 ty byvaly 15
Jen chci dodat, ten craft je pomrvenej od Neuse, když tím vyháněl lidi na K2 , chtělo by to verzi craftu co byla před Neusovým zásahem 

Muzu tam vrazit veci ze stare verze modulu, jako jsem to udelal u krejciho. Jen se dnes budu balit na dovolenou, tak nevim jak to stihnu.Taliesin wrote: ↑02 Jul 2019, 12:51Zdravicko slo by prosim neco udelat s remeslem platnere? vsecny veci co jsem zatim udelal jsou nepouzitelny, helmy maji zranitelnost na elementy, stity nemaji zadny bonus k OC pokud neudelas vyjmecnou variantu a to jeste ponizenou(zlaty vyjmecny stit ma bonus k OC +1 ve starme kraftu mel tusim +2, verd,rubicit a syenit mely +3), odolnosti na elementy jsou pouze 5 ty byvaly 15

Tak to by bylo super kdyby se ti to povedlo, určitě by byla velká spokojenostAdminek wrote: ↑03 Jul 2019, 12:03Muzu tam vrazit veci ze stare verze modulu, jako jsem to udelal u krejciho. Jen se dnes budu balit na dovolenou, tak nevim jak to stihnu.Taliesin wrote: ↑02 Jul 2019, 12:51Zdravicko slo by prosim neco udelat s remeslem platnere? vsecny veci co jsem zatim udelal jsou nepouzitelny, helmy maji zranitelnost na elementy, stity nemaji zadny bonus k OC pokud neudelas vyjmecnou variantu a to jeste ponizenou(zlaty vyjmecny stit ma bonus k OC +1 ve starme kraftu mel tusim +2, verd,rubicit a syenit mely +3), odolnosti na elementy jsou pouze 5 ty byvaly 15

chtel jsem jit na verdicit ale Erik neni funkcni nejde se naucit splhat
Blín v kryptě kytka na šedou barvu je stále porouchaná, po 1 zásahu kytka zmizí a je jen 1 květ, pujde to opravit? 

je fakt že silu mam velkou ale to bych musel ničit i ostatní kytky co sklízim a u těch je to v pohodě, nasekám normal 10 květů jen ten blín zlobí